Referenties

Beste service voor een eerlijke prijs!

Auto en Motorrijschool Steemers werkt tot volle tevredenheid van onze klanten. Het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

 

 • Donny Klomp
  “Bedankt voor de fijne leerzame en gezellige lessen, Je bent een TOPPER instructeur. Groetjes Donny Klomp”

 

 • Noah
  “Hartstikke bedankt voor de fijne, gezellige en leerzame lessen. In een keer geslaagd III Ga morgen naar de Renault dealer om dezelfde Renault Captur te bestellen. Zodra ik hem heb kom ik hem laten zien. Nogmaals bedankt.”

 

 • Sam Smink
  “Bedankt voor de leerzame en gezellige en fijne rijlessen, En natuurlijk ook voor de leuke foto s. In 1 keer geslaagd, helemaal te gek!”

 

 • Alette van Heest
  “Top rijschool!!!! De lessen waren erg leerzaam, maar ook heel gezellig! Bedankt Martin voor de leuke tijd:)”

 

 • Casper Dumpel
  “Ik ken Martin als Rij-instructeur en ik ken hem buiten zijn vak ! ,Martin Is een top Rij-instructeur hij is rustig blijft rustig ,geeft heel veel aanwijzingen ,hij helpt je daar waar nodig is ! Je kan met hem lachen ,Ik zelf heb dan niet mijn Rijbewijs gehaald ,maar dat kwam omdat er iets anders op mijn pad kwam,waardoor ik een keuze heb moeten maken ,en toen ben gaan stoppen met Lessen, Maar ik raad iedereen aan om bij Auto-en Motorrijschool Steemers te gaan Lessen ,bij Steemers zit je altijd goed ! Casper”

 

 • Belinda van der Ham – Van het Veld
  “Alweer ruim 7 jaar geleden me rijbewijs gehaald bij Martin.
  Helemaal super naar een bang wezentje achter het stuur na iemand die gerust nu overal naar toe rijdt.”

 

 • Jochem Tollenaar
  “Super leerzame en gezellige lessen.” “Vandaag heb ik precies twee weken mijn rijbewijs en ik heb al vele veilige kilometers achter de rug. Motorrijschool Steemers is een rijschool die veel meer leert dan alleen het nodige voor het rijexamen. Echt een aanrader! Bedankt voor alle leerzame en gezellige kilometers.”

 

 • Eus Goed
  “GESLAAGD VOOR M’N RIJBEWIJS!!! In 1 keer dankzij alle goede zorgen van Martin!!”

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-50628272