Over onze rijschool

Beste service voor een eerlijke prijs!

Auto- en Motorrijschool Martin Steemers is een vertrouwd adres voor al je rijlessen. Wij geven al meer dan 40 jaar les in Haarlem maar ook in de wijde omgeving. Van Santpoort tot Velserbroek, Bennebroek, Hillegom tot aan Zandvoort, Heemstede en Lisse.

Wij zijn vakbekwaam en zijn gespecialiseerd in veilig rijden met plezier. Welke leeftijd je ook hebt, of je angstig bent of niet, wij nemen tijd voor onze leerlingen en willen van rijden een plezier maken. Veilig leren rijden in allerlei situaties betekent bij ons dat je binnen je pakket een cluster van 2 uur in Amsterdam lest. Ook de snelweg A4 Amsterdam-Rotterdam oefenen we.

Onze moderne lesauto: gemak en comfort

Rijden doen we veilig en met plezier, daar hoort een goede auto bij. Wij vervangen onze lesauto’s met enige regelmaat om het comfort te garanderen. Momenteel bezit ons wagenpark de Renault Captur. Wij maken gebruik van handgeschakelde auto’s.

Kwaliteit voor kwantiteit

Je wilt natuurlijk het beste resultaat! Het is dan ook onze doelstelling om je een totaaloplossing aan te bieden voor de door jouw verlangde rijlessen. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wil je nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren. Ons telefoonnummer is: 06-50628272 of mail al jouw vragen naar rijsteemers@live.nl

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-50628272