Rijexamentips

Beste service voor een eerlijke prijs!

Rijexamentips van rijschool MARTIN STEEMERS

Moet je binnenkort afrijden voor je autorijbewijs, zorg dan dat je goed voorbereid aan de start komt.

Laat deze tips gerust zien aan vrienden of bekenden, ook al lessen ze bij een andere rijschool.

Gebruik je deze tips, dan is je kans van slagen een stuk groter.

Tip 1: Verschijn uitgerust op je examen, je hebt dan minder last van stress en je bent alerter.

Tip 2: Beoordeel jezelf niet tijdens het examen (ook niet na een foutje) en denk er niet aan terug. Je bent dan met iets anders bezig terwijl je juist je aandacht moet hebben bij de nieuwe situatie.

Tip 3: Het is handig om bepaalde situaties te onthouden. Je examinator kan je na je examen vragen waarom je een bepaalde beslissing hebt genomen. Je antwoord hierop kan het verschil maken tussen slagen en zakken.

Tip 4: Ga jezelf niet beoordelen en denk niet, ik ben nu toch al gezakt. Je hoeft echt geen foutloze rit te rijden, wel een VEILIGE !!!!!

Tip 5: Denk POSITIEF !! Geloof in jezelf en bedenk dat je niets anders hoeft te laten zien dan wat je geleerd is.

Tip 6: Luister niet te veel naar de goedbedoelde adviezen en tips en zeker niet naar de negatieve ervaringen van anderen. Je examinator zit er niet om jouw te laten zakken. Ook zij willen dat je slaagt.

Tip 7: Neem voldoende lessen. Vertrouw op het oordeel van je rijschool. Wij zijn er niet om jouw zo veel mogelijk lesuren te verkopen. Weet je dat er landelijk gemiddelde 45 uur gelest wordt om je voor te bereiden op je examen.

Tip 8: Kies daarom voor auto en motorrijschool MARTIN STEEMERS

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-50628272